• Soita: 040 416 4753
  • Lähetä sähkäpostia: myynti@polttopuukauppa.com
  • Soita: 040 416 4753
  • Lähetä sähkäpostia: myynti@polttopuukauppa.com
Vapo Puupelletti lava, 52 x 16kg säkki

Vapo Puupelletti lava, 52 x 16kg säkki

0,00 €

(1 kpl = 0,00 €)
Tuotteen tietoarkki
Loppuun myyty!

Kuvaus

Toimitusalueemme :

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Hämeenlinna, Hattula, Loppi, Riihimäki, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti.Pelletti on monikäyttöinen tuote kodin, mökin, saunan ja pellettitakan lämmitykseen, johon 16 kilon säkki on ideaali. Kevyitä säkkejä on siisti käsitellä ja helppo varastoida pieneenkin tilaan. Putkimaisen muotonsa ansiosta pellettisäkki on kätevä sulkea ja varastoida seuraavaa käyttökertaa varten.


Pellettisäkki on täysin käyttövalmis. Käytä pakkauksen avaamiseen puukkoa tai saksia. Leikkaa säkistä kulma irti yli 10 sentin leveydeltä, jotta pelletit mahtuvat säkistä hyvin ulos. Säkistä voit kaataa pellettiä siististi suoraan siiloon tai pellettitakkaan.


Pelletti palaa hyvin kuumana verrattuna perinteisiin halkoihin, joten käytä pellettiä vain sille suunnitelluille alustoilla. Esimerkiksi kivitakassa ilman erillistä pellettipoltinalustaa, voi takkaan tulla halkeamia.


Pelletin koko 8 mm (+\- 1 mm).


Säilytys katoksen alla tai muuten suojattuna.


Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia ja ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.


4,7 kWh/kg


Lava 52kpl 16kg Säkkiä,

Lavan mitat 120 x 80 x 160 cm


Olemme ottaneet verkkokaupassamme käyttöön @klarna joustavat maksutavat. Etkö halua maksaa vielä tänään tai kaikkea kerralla? Ei hätää. Käytä Klarnan maksa myöhemmin -vaihtoehtoja. Näin saat kaiken haluamasi saman tien ja maksat miten haluat. #smooothshopping #klarna