• Soita: 040 416 4753
  • Lähetä sähkäpostia: myynti@polttopuukauppa.com
  • Soita: 040 416 4753
  • Lähetä sähkäpostia: myynti@polttopuukauppa.com

Polttopuukauppa.com

Polttopuukauppa.com sivustoa ylläpitää Lippula Oy

Lippula Oy jatkaa RK- Energia Ky:n aloittamaa sinnikästä vuosien mittaista työtä puhtaan ja kotimaisen energian parissa. Polttopuukauppa.com koivuklapit on valmistettu kotimaisesta raaka-aineesta, suomalaisella työllä bioenergian/polttopuun laadulle yksiselitteisen laatustandardin: EN 14961-5 Uunivalmiin polttopuun laatuluokittelun mukaisesti.

Lippula Oy on pieni ja pippurinen yritys Juupajoelta, jonka tavoitteena on olla alueensa paras polttopuukauppa! Me teemme tätä rakkaudesta lajiin ja halusta tarjota parempaa palvelua ja uskomattomia tuotteita jokaisen kotiovelle saakka!

Polttopuukauppa.com koivuklapeille on myönnetty Avainlippu merkki ”tehty Suomessa”, josta olemme äärimmäisen ylpeitä! Lippula Oy on myös tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani.

Polttopuukaupassa yrityksellä on pitkä kokemus ja kehitystyö puun valmistus- ja kuivausmenetelmissä. Suurin osa myymästämme polttopuusta kuivataan keväällä ja kesällä ekologisesti auringon ja tuulen voimalla. Käytössä on myös alipainekuivaamo ja lisälämmöllä toimiva lämpökuivuri, joilla tuotantoa tasataan ympärivuotiseksi. Toimintamme lähtökohta on kuitenkin hyödyntää luonnonmukaisia kuivausmenetelmiä mahdollisimman pitkälle, joilla puut saadaan kuivattua tehokkaasti ilman ylimääräisiä päästöjä.

Toimialueemme kattaa koko Pirkanmaan, pakkaamme sekä kuljetamme vuositasolla yli 1500 heittokuutiota koivuklapia, ja määrä vain kasvaa vuosi vuodelta. Työmme sisältää paljon käsityötä sekä raikasta ulkoilmaa.

Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisiä asiakkaita. Tuotteitamme on myös myynnissä huoltoasemilla ja kaupoissa. Kauppias ota yhteyttä jos haluat tuotteemme sinunkin valikoimaasi!

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme jotta asiakkaamme saavat vain parhaita tuotteita sekä iloista ja reipasta asiakaspalvelua.